Schilderwerken Timmers
“Vakmanschap is meesterschap”
SCHILDERWERK / BEGLAZING


Ons team bestaat uit 3 ervaren schilders die hun vak verstaan. Met veel diploma’s en jaren ervaring zijn wij nooit uitgeleerd. 

Het onderhoud aan uw huis is bij ons in goede handen, zowel technisch als esthetisch. Wij werken met de beste materialen en nieuwste technieken om tot een mooi resultaat te komen.

Is uw huis aan een opknapbeurt toe of zijn de kleuren niet meer van deze tijd, dan  kunt u altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte en een kleuradvies. Voor het maken van een offerte kijken wij als deskundige naar de onderhoudsconditie van uw woning. Aan de hand daarvan brengen wij een offerte uit met de te adviseren onderhoudsmaatregelen.

Tevens leveren en plaatsen wij ook alle soorten beglazing zoals isolatieglas, gelaagd- en veiligheidsglas, figuurglas, glas in lood enz.


6% BTW regeling

Het BTW-tarief van 6% voor schilderwerk (voorheen alleen voor
woningen van 15 jaar en ouder) mag voortaan ook worden gerekend voor
woningen van  2 jaar en ouder.

Deze periode van 2 jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na oplevering bewoond is. Garages, schuren, serres aan- en uitbouw tuinhekken enz. vallen ook onder het  begrip “woning”.

Het lage tarief geldt ook voor bedrijven of wooncorporaties, als het schilderwerk maar wordt uitgevoerd aan een woning waarin particulieren wonen.

Voor aanvang van onze werkzaamheden ontvangen wij graag een ouderdomsverklaring van u welke u  hier kunt downloaden.
Schilderwerken Timmers
Vogelenzang 30
5737 PT  Lieshout
Telefoon: 0499-422992
Mobiel: 06 53 95 47 99
Email: contact@schilderwerkentimmers.nl
K.v.k. Eindhoven nr.  17044324 
  
Powered and Designed by Lowkey-Webdesign